Mooi debuut Kop Jansen TaBasco

Een mooi debuut voor de 5 jarige Friese Hengst TaBasco in de klasse M1. Kop Jansen TaBasco heeft al een aantal mooie overwinningen op zijn naam weten te schrijven. O.a. Brons op het EK Friese dressuur paarden in 2018 samen met amazone Iris Klein.  

Barock Pinto op stal

Barock Pinto Stallion Bernard XX17 Sinds kort hebben wij een andere kleur dan zwart op stal. De Barock Pinto hengst Bernard XX17. Wij gaan hem verder opleiden en klaar maken voor de dressuursport. A different color then Black. Our new dressage prospect the Barock Pinto Stallion Bernard XX17.

Sold Kaliber

Kaliber (vader Uldrik 457) is verkocht. Hij zal zijn carrière gaan voortzetten in Korea.  

SOLD TJEERD VAN DIPHOORN

Wij hebben kunnen bemiddelen in de verkoop van Tjeerd van Diphoorn. Tjeerd van Diphoorn was o.a. winnaar van de Friesian Talent Cup in 2018. Wij wensen zijn nieuwe eigenaresse heel erg veel succes en vooral plezier van dit paard.  

Mooie resultaten Johnny Cash & Kaliber

Afgelopen weekend een mooie wedstrijd gehad in Sonnega! Tijdens de tweede voorselectie van het KFPS Kampioenschap behaalde Miriam Hollander met Kop Jansen Johnny Cash een mooie 1 plaats. Ook Kaliber was mee en ook dit was zeker niet onverdienstelijk en goed voor een 4e plaats.

EK Brons voor Iris Klein & TaBasco

Iris Klein en TaBasco zetten een hele mooie strakke proef neer tijdens het EK Friese Dressuurpaarden. In een heel sterk en groot deelnemersveld was hun proef goed voor een Bronzen plek bij de vierjarigen paarden.  

Nieuwe dame in dienst

Nieuwe dame in dienst: Iris Klein heeft zich bij ons team aangesloten. Inmiddels heeft ze haar eerste week achter de rug en kunnen we zeggen dat we erg blij zijn met haar als aanvulling. Samen met Miriam Hollander is Iris verantwoordelijk voor het stalmanagement en het trainen van de paarden. Iris welkom! En wij hopen…Read More

Te koop Kop Jansen Kay

We hebben weer een paar nieuwe paarden op stal voor de verkoop.   O.a. Zeven jarige hengst, fijn dressuurpaard,  Z1 geklasseerd (zie foto) Stokmaat 1.68   Voor meer informatie en video neem vrijblijvend contact met ons op. + 31653700648 Info@kopjansen.nl