Top talent verkocht

Just sold by us, Klasse v/d Terpen.

Impressive 5 year old stallion who has had on his young age already many great achievements… Some of them are “Reserve Champion” at the KFPS Dressage Championships, “Reserve Champion” of the province Friesland, and he has been selected already twice for the Dutch KNHS Championships. Klasse wil continue his career in Finland. We wish the new owner lots of happiness and joy with this amazing horse!

Door ons verkocht, Klasse v/d Terpen. Imposante hengst van 5 jaar welke op jonge leeftijd als super prestaties heeft geleverd. Zo werd hij Reserve Kampioen op het KFPS Kampioenschap 2015 in de L2 dressuur, Reserve Kampioen van de Regio Friesland en heeft hij al twee maal op de KNHS NL Kampioenschappen mogen starten. Klasse gaat zijn carriere vervolgen in Finland. Wij wensen de nieuwe eigenaresse veel succes met dit prachtige paard!!!

About the author