Stage

 

 

 

 

 

Wij zijn een erkend Aequor leerbedrijf. Wij kunnen Stagiaires veel bieden. Hierbij een aantal mogelijkheden op ons bedrijf;

* Stagiaires zullen meelopen in alle voorkomende dagelijkse stal werkzaamheden.

* Stagiaires krijgen de mogelijkheid om op één van onze paarden te mogen rijden daarbij ook begeleiding te krijgen.

* Stagiaires krijgen zelf ook de gelegenheid als ze extra willen leren hierin te mogen meelopen.

* Wegens verbouwing is het op dit moment niet mogelijk om bij ons intern te verblijven.

 

Voor meer informatie: melanie_vis@outlook.com

 

Hierbij een aantal oud stagiaires en hun beleving van hun stage periode bij Ted Kop Jansen Horses:

 

Janine Poelstra ” Ik denk met veel plezier terug aan de periode bij Ted Kop Jansen omdat ik veel geleerd heb en het super leuk heb gehad!”  ” Ook kom ik nog graag terug in mijn vakanties!”

Noortje Wegman “een leukere en leerzamere stage is er niet! Je wordt in alles betrokken! Je krijgt alle facetten mee van het runnen van een internationaal succesvol bedrijf. Ted en Judith hebben mij ontzettend fijn  geholpen tijdens het kopen van mijn eigen paard. Kom er graag terug en het is altijd weer als vanouds. Voor mij is het bedrijf een tweede huis, het bedrijf en de omgeving maakt het zo mooi dat je je er thuis voelt!!!”

Priscilla Beerlage “heb een super fijne tijd gehad. Het zijn super gezellige en leuke mensen om mee te werken. Heb heel veel geleerd en zou er zo nog een keer komen voor stage!!”

Daphne van Egmond “één van de weinig goede stage plekken waar je veel leert en een super leuk team  hebt om mee te werken! Graag kom ik er nog eens terug!”

Laura de Waard  “Ik heb op dit bedrijf een fantastische stage periode meegemaakt. Ik heb ontzettend veel geleerd, en er was genoeg ruimte voor eigen inbreng. Ik voelde mij snel thuis op het bedrijf, en wilde er tegen het einde eigenlijk niet meer weg. Ik ben ontzettend goed geholpen, en ik raad dit bedrijf aan iedereen aan! Ik zou willen dat ik dichterbij zou wonen, dan zou ik er niet meer weg te slaan zijn. Judith, Ted en alle anderen: Bedankt!”.

Jiska Zwemmer “Tijdens de periode dat ik hier was, heb ik een heleboel geleerd en veel mogen doen. ik heb het ervaren als een fijn bedrijf om te zijn met een super team. Ted en Judith hebben mij een geweldige kans gegeven waarvoor ik ze nog altijd heel dankbaar voor ben. Het voelt als een familie en ik ga graag terug naar deze mooie en bijzondere plek”.